Глина за моделирање

430.00ден

Description

Глина со која вашето дете може да моделира различни форми за да ја развие својата имагинација и креативност.

Сетот содржи глина, вазна од печена глина, четка и темперна бела боја.

Се препорачува за деца над 3 години.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Глина за моделирање”

Your email address will not be published. Required fields are marked *