Мотор на педали

3,380.00ден

Димензии: 57 x 85,5 x 48 см

Боја: Плав

Description

Исклучително лесно за управување, овозможува пријатно време за децата и го поддржува нивниот физички развој.

Помага при зајакнување на мускулите на нозете при вртење на педалите.

Производот е наменет за деца над 36 месеци.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мотор на педали”

Your email address will not be published. Required fields are marked *